Termeni si conditii

SC BIBILEL SRL, cod fiscal RO38651979, inregistrata la registrul comertului cu numarul J12/2/2018 cu sediul social in Galati, str. Otelarilor nr.29, bl.K, ap.35 detine si gestioneaza site-ul https://bibilel.ro.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de BIBILEL

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:
- ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun (in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat).
- ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese (in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese).

Produsele cumparate de la BIBILEL se pot returna sunand la numarul de de telefon +40 799 403 403.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie în original (in cazul nostru garantia produsului este in baza facturii) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt SIGILATE.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Poti returna foliile pentru smartphone/tablete/smartwatch/telefoane mobile/eBook readere doar daca nu le-ai folosit.

Nu se accepta produsele comandate gresit asupra carora au fost indepartate sigiliile (exemplu: produsele ORIGINALE Apple/Samsung/Huawei/Motorola).

Daca in urma returnarii unui produs ORIGINAL pentru care s-a indepartat sigiliul, acesta este validat de catre service ca fiind perfect functional pe langa taxa de returnare se va mai retine intre 15% si 30% din valoare produsului.

Taxa de returnare nu va fi suportata de client in cazul retururilor pentru care s-a optat cu inlocuirea produsului.

Fiecare produs se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

Costul de transport pentru retur este valoric egal cu taxa de livrare.

Bine de stiut daca alegi rambursarea sumei platite pe produs:
- Banii vor fi returnati in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit online.
- Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maximum 14 zile calendaristice.

Atentie! In cazul Persoanelor Juridice (PJ) acestea pot opta doar pentru schimbarea produsului cu unul similar sau schimbarea produsului cu un produs diferit vandut de BIBILEL.